På planet till Spanien!!

Sitter på planet till Spanien med laget..woiho haha gratis internet här! Haha bara typ 1-2 timmar kvar nu med bästa Elina bredvid! Och kommer inte blogga på resan för har inget internet där!! Ska ha det sjukt härligt denna veckan! Poss o kram på er mina sötnosar!! http://Www.elinaalinners.blogg.se">http://Www.elinaalinners.blogg.se">Www.elinaalinners.blogg.se


A photo says more than thousand words.


BIRTHDAY!!


Tonight will be a good night!

Är på salongen och fixar klaras hår, sen drar vi hem till klara äter middag där och ja allt sånt..det är alltid lika mysigt där hemma så vet inte om det blir fler inlägg ikväll men annars ha en bra kväll!! OMG imon är min födelsedag är så sjukt lycklig just nu livet är underbart! <3
Outfit!! Tröja-hm byxor-crocker halsband-baglady skor-converse


Partaj!!

Ligger här isängen, vaknade för en stund sen och jag kunde inte typ somna om elr! Men igår, skolan gick sjukt snabbt och bra sen stack klara och jag hem till mig. Det var så sjukt fint väder så det var bara att flytta ut i solen med lite mat och läsk, gött alltså hihi love it! Sen stack jag, klara och Vicky och hämtade pizzor och vidare hem till Josse där Lisa också var åt fixade oss och stack till partyt haha på gården, sjukt härligt! Älskar er tjajor ❤


ÄNDRADE PLANER!

Haha trodde jag skulle få sitta hemma och ruttna igår men istället åkte jag till väla med Vicky, tack för att du räddade min dag!! fick lite köpt, en bh och en tröja ja ni ser dem på bilden Love u sweetiie, men nu sitter jag här i soffan gör läxor och ska sticka till gitarren sen! Imorgon blir det disco på gården, oooh alltid lika kul med partaj.
Puss o kram!


Studiedag...

Ja det är studiedag idag, sjukt härligt... Men ska inte göra någonting så snälla är det någon som vill hitta på något så snälla smsa/ring mig för jag vill inte sitta och ruttna här hela dan....!
Men igår kväll var jag hos Linnea, vi hade jätte mysigt snackade mest och kollade bb sen kom Vicky haha det var lika mysigt med henne också, sen stack jag hem runt elva! Men tack tjejer för kvällen ni är så härliga!


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig!

Ännu en måndag avklarad, yeehy fyller år om 6 dagar haha då är jag 14 är så sjukt taggad, uuh undra vad som händer den 14 födelsedagen i mitt liv haha...! Men imon är det basket turnering jaa det är ju lite sådär jag menar vi ska ju typ klä ut oss!! Men ge oss lycka till vi kan behöva det...haha har inte vunnit nåt..piinsamt"
Puss & kram


DAGENS OUTFIT!


SÖNDAG!


Söndan började tidigt i malmö i match mot dalhem gick ju sådär, vi losade! Men sen åkte jag hem åt lite duschade och nu sitter jag och kollar film med sara, Patrik 1,5! Skola imon yipiiieh hahha skulle inte tro det va!?


When the dream dosen't go like you hoped it wood.


LOVELY DRESSES!


Love u sweetiie!

Vaknade sent men härligt på en söndag, det är ju så det ska va, visst?
Sen stack jag till min underbara och snygga vän och hade skojigt, vi fotade och kollade på big brother och fixade min header o sådant!
Men nu är det måndag och jag är sjuuuk hatar det mer än något annat, fast lite härligt ändå!


TJOOOOO BRE!

Hej alla agnes snygga läsare, nu är jag med agnes och jag räddar agnes blogg lite från dålig uppdatering :) Men jag har iallafall gjort en header till agnes, guuud älskar bilden i headern! Håller ni inte med? Ja iallafall så hittar ni mig [här]
YOU MAKE ME LAUGH