Lisa och ja !

Har varit med Lisa idag kommer lite bilder även pm jag ser helt fucked up!
Så ja .... Då var lover slut och så bar det skola imon men ja ses då, men dagen var så att vi var på brunch hos sara hol
Ström hihi det är hon som fixar bloggen!!sen kom jag hem fixade lite sen stack jag till centersyd med Lisa då och köpte lite saker till min mobil plus en air cuff jag blev ju av med sen andra, men ska till gäster nu så bye lovers!
Kram


Tryck f5

Yes!
Låtit min kusin fixa och dona lite med bloggen o.s.v. hoppas att ni gillar det :) Dock är hon inte klar men ge henne lite tid så tror jag att det ska ordna sig :D

Spaa...

Är på varbergs spa men håller på att packa för vi ska snart hem men hade det ooootroligt skönt så hoppas vi kan göra det igen! Men snälla är det någon som kan hjälpa mig att fixa min blogg den ser förjävlig ut haha? Menande kommer ett inlägg senare idag.
Puss & kram


VAD HÄNDER MED MIN BLOGG!

Hallå!
Är det någon som kan hjälpa? mig skulle fixa min header men så blev det såhär, wihoo, ne skulle inte tro det va?!
Ja men skulle träffa Lisa idag, men så sa mamma att jag skulle med henne till stan så jag kunde hjälpa henne att välja macronor, så ska träffa lisa( andersson) på söndag istället, men håller på att packa till varbergs spa & resort imon, ska bli härligt att åka till ett varmt och skönt spa så ja kanske kommer en bild eller två på det imon!
Kram


Looov!

Looovet har börjat wihoo! Men haha inte bra start på det eller jo i fredags tränade man och badade med mina sötnosar Josse, Vicky haha ni är bäst!!sen en härlig kvällsmat på gästis men sitter nu här och det har redan gått två dar på lovet, börjar få lite smått panik!! Hihi men hoppas det löser sig!
Puss


Med Mina Vänner.

Har precis kommit hem från skolan och sitter och äter härliga våfflor med Vicky och klara så vi hörs bye!


En härlig helg!!

En TILL helg är över och denna helgen har varit helt sjukt härlig men ändå gick den ju sjukt snabbt men rätt logisk jag menar vad är det man brukar säga "har man roligt går tiden snabbt" haha så sant så sant!! Men en hel vecka framför oss med pluggande och sådant. Äh det är väll bara att fortsätta kolla på så ska det låta hihi det äger!!
Puss & kram